Sain postituse suure messi kohta Rootsis... mis see minu jaoks tähendab?
- loomulikult väljaminekut, aga ka suurt väljakutset ja potensiaalis veel suuremat sissetulekut.
Soome Ilumessil sain aru, milline konnatiik on Eesti , vabandust:)
Hetkel on kaks retsepti täiusele väga ligidal.
Kui ei soovi enam midagi lisada ega ära võtta, oled jõudnud jumaliku kooskõlani -
Classic ja Chlorella tahvlid on jõudnud selle täiuseni. Ülitervislik klorella vetikas, mis muidu maitseb kohati võikalt, on šokolaadis väga mänguline ja erilise maitsega. Stayyoung-i šokolaadid ei maitse nagu "tervis", need väärivad kohta gurmaanide edetabelis.
Õnnetuseks oli goji retsept kaotanud oma esialgse sära. See ei saanud nii jääda - põhimõte on kas väga hea või siis mitte midagi. Olin goji nimel pikalt vaeva näinud, aga ikka ei andnud ta ennast kätte. Köögis oli ettevalmistatud 100 kilo šokolaadimassi, mida ei saanud välja lubada.
Niisiis asusin maitsestama. Pisut õli ja šokolaad sai tagasi pehmuse, mõnusalt kaneeli ja tuli iseloom rohkem esile. Kookospalmi suhkur tasandas liigse mõruduse ja šokolaad väljus pinge alt. Tahkeks muutudes oli kõik veel parem. Kell oli 22.30, olin üledoosi all ja õnnelik:)
Sellistel hetkedel on suht ükskõik, kas mu võlad on 300, 3000 või 30000. Täiuslikkuse jõgi murrab varem või hiljem teele jäävad takistused või siis leiab oma tee. Ootel on veel mõned jõulised ja head retseptid: inca marjadega, tšilliga...
Tööpäevake hakkas läbi saama. Pean ennast selle poolest õnnelikuks, et mul on armastusväärne kutsumus ja erinevalt masstoodangust kasutan ainult (üli)tervislikke koostisosi. Pole siis ime, et ka šokolaadimeister Aivo müüs maha piimašokolaadi kaubamärgi, et liikuda vegan- ja toorvegan toodete suunas. Loodan, et inimeste silmad avanevad ja maailm vabaneb peatselt vaevarikkast loomse toidu ikkest!
Allewi tooted on väga head aga mul on siiralt hea meel, et Aivo ka vegan toodete peale üle läheb :) :)
VastaKustuta